Miloff Tanssiopisto since 1991

Korkeatasoista ja monipuolista tanssin taiteen perusopetusta antava Miloff Tanssiopisto toimii Seinäjoella ja Kauhajoella. Ammattitaitoiset, laajan tanssikokemuksen omaavat opettajat tuovat raikkaan, kansainvälisen tuulahduksen Etelä-Pohjanmaan tanssikulttuuriin. Miloff Tanssiopisto tarjoaa haasteita ja onnistumisen elämyksiä kaikenikäisille, niin aloitteleville tanssijoille kuin pitemmällekin ehtineille tanssin harrastajille. Meillä opiskelet klassista balettia arvostettuun Vaganova-metodiin perustuen sekä nykytanssin eri muotoja. Tanssiopiston toiminnan kohokohtana on jokavuotinen oppilaiden joulu- ja kevätnäytös Seinäjoen kaupunginteatterissa. Tällöin jokainen oppilas pääsee esittämään yleisölle lukuvuoden aikana oppimansa taidot ja saamaan näin esiintymiskokemusta.

Tanssiopisto osallistuu jatkuvasti valtakunnallisiin tanssikilpailuihin ja -katselmuksiin hyvällä menestyksellä. Opistomme pyrkii laadukkaan opetuksen ja säännöllisen kurssitoiminnan avulla kehittämään Etelä-Pohjanmaan alueen tanssitoimintaa ja samalla levittämään tanssin iloa kaikille tasapuolisesti. Miloff Tanssiopisto on Balettipedagogit ry:n, Suomen Tanssioppilaitosten Liiton (STOPP ry) ja daCI Finland ry:n jäsen.

Miloff Tanssiopisto jatkaa vuonna 1991 perustetun Tanssikoulu Silkkivarvas ry:n toimintaa. Mila Lozovaya (Miloff) siirtyi koulun johtajaksi vuonna 2003, jolloin Tanssikoulu Silkkivarvas ry:n nimi muutettiin Miloff Tanssiopistoksi.

Tanssiopisto pitää tärkeänä tanssikasvatusta ja tanssikulttuurin tuntemuksen lisäämistä, paitsi opiston opiskelijoiden, myös suuren yleisön keskuudessa. Toiminnan osatavoitteena on tanssikulttuurin näkyvyyden lisääminen Etelä-Pohjanmaan alueella. Tämä tuottaa lisäarvoa myös Seinäjoen kaupungin imagolle kulttuuriasioissa.