Etusivu » TANSSIOPISTO » Opettajat » Virpi Aho

Virpi Aho

Virpi Aho aloittaa pitämään Miloff Tanssiopistossa Lyrical koreo ja Musical dance tuntea elokuusta 2018.

 

Virpi on aloittanut tanssin pienenä tyttönä klassisella baletilla Vaasassa jossa suorittanut taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän. Nykytanssi ja teatteriala vei kuitenkin sydämen täysin ja hän työskenteli tanssijana Vaasan kaupunginteatterilla eri musikaaleissa ja näyttelijänä itsenäisten ryhmien teoksissa ja lyhytelokuvissa.

Virpi muutti Tampereelle 18 vuotiaana ja aloittanut työskennellä tanssistudio Hip Hop Housella päätyökseen 12 vuoden ajan, opetuslajeinaan nykytanssi, teatteritanssi, showtanssi ja contemporary jazz. 

Suurimmat vaikuttajat hänen lyyriseen tyyliin ovat maailmalla mainetta niittäneet Sonya Tayeh, Joaquin Escamilla ja Ryan Heffington joiden tunneilla hän opiskeli Los Angelesissa.


Virpi on toiminut koreografina pienryhmille, sooloille ja duoille sm-kilpailuissa, Arktisissa askeleissa ja pyörre-kilpailuissa. Hän on toiminut Tampereen komediateatterin tanssinopettajana ja työskennellyt Tanssiteatteri MD:llä tanssijana.

Virpi on työskennellyt tanssijana ja koreografina tanssiryhmässä Hot gossip dancers. HGD on esiintynyt televisiossa, ympäri Suomen sekä Saksassa ja Intiassa.

On suunnitellut oman contemporary jazz tanssivaate-malliston.

Seinäjoella:
Virpi on perustajajäsen Teatteritehtaassa ja toimii yhdistyksessä koreografina ja näyttelijänä. Työskentelee koreografina musiikkiteatteri Salamassa sekä lauluyhtye Vocalissa. Viimeisin näyttelijäntyö oli teoksessa Kissa kuumalla katolla, jossa näytteli Elizabeth Taylorin tähdittämän Maggien roolin. Työskenteli koreografina Provinssimusikaalissa -Rakkaudesta rokkiin.

Seuraavaksi hän tekee koreografiat ja näyttelee Teatteritehtaan Mental Smack -teoksessa.

 

Lukujärjestys