Tunnit aikuisille ja nuorille

Drop-ins Allowed

Aloita jo tänään

Voit oppia tanssimaan missä iässä tahansa - tanssi ei tunne rajoja!

Aikuisten tunnit

Ihanaa, että päädyit tälle sivulle!

Onko tavoitteenasi muokata kehostasi kiinteämpi ja vahvempi? Lähde mukaan, jos tahdot kaunista ja kiinteää vartaloa. Miloff Tanssiopisto tarjoaa haasteita ja onnistumisen elämyksiä kaikenikäisille, niin aloitteleville tanssijoille kuin pidemmällekin ehtineille tanssin harrastajille. 

Tanssi on fyysistä harjoittelua, minkä vuoksi se lisää kestävyyttä. Koska fyysinen harjoittelu vähentää stressiä ja kireyttä, tanssiminen antaa sinulle yleisen hyvinvoinnin tunteen. Viikoittainen tanssiohjelma parantaa fyysistä vointia ja energiatasoja aikuisilla.

Aikuisten opetuksessa noudatetaan tanssin yleisen oppimäärän tavoitteita ja keskeisiä sisältöjä.

Mitään ei tarvitse osata valmiiksi ja tekemisestä nauttiminen on tunnin pääasia. Tunnit ovat virkistäviä ja fyysisesti kaikkien omaksuttavissa. 
Parhaiten tutustut tulemalla kokeilemaan tunnille. Tutustumistunti on ilmainen.

Aikuisbaletti alkeet / taso 1

Keskiviikko klo 8.00-9.00
Perjantai klo 19.00-20.00
 

Alkeisbalettitunnilla opetellaan klassisen baletin perusteita. Balettisarjoja ovat yksinkertaisia ja tehokkaita ja niitä tehdään jokaisen oman kehon mahdollisuuksien mukaan. Baletti kuormittaa erityisesti jalkoja, mutta myös keskivartalon lihaksilta vaaditaan paljon. Tunnilla käsitellään muun muassa vartalon oikea asento, aukikierto, jalan ojentaminen ja nostaminen, balettiasennot, perushypyt, tasapaino ja piruetit paikallaan sekä liikkuen. Opit myös baletissa paljon käytettyjä liikeyhdistelmiä sekä perusteita pään ja käsien käytöstä.

Baletti on erinomainen keino parantaa ryhtiä, tasapainoa, notkeutta ja keskivartalonhallintaa. Baletti lisää kehon liikkuvuutta sekä kiinteyttää ja muokkaa tehokkaasti vartaloa. Tunnit ovat virkistäviä ja fyysisesti kaikkien omaksuttavissa. Baletti soveltuu kaiken ikäisille, se on tehokasta liikuntaa.

Baletti on tekniikkalaji, joka on lähellä voimistelua. Tunnilla harjoitetaan klassisen baletin perusliikkeitä tankotyöskentelyn avulla ja lopputunnista saadaan hiki pintaan hypyillä. Hypyt lisäävät luun tiheyttä. Harjoitteet kasvattavat voimaa, notkeutta ja kestävyyttä. Tunnin aikana harjoitellaan kahden/kolmen minuutin mittaisiä sarjoja ja opetellaan balettiliikkeitä ja liikesanastoa. Koordinaatiotaito paranee, ja opit kontrolloimaan kehoasi eri tavalla.

Tunneilla nautitaan klassisen musiikin ja baletille ominaisten liikelaatujen yhdistymisestä kokonaisvaltaiseksi ilmaisuksi ja estetiikaksi. Klassinen musiikki kiehtoo, tuo mielihyvää ja virittää tunnelmaan. Jos et vielä ole ehtinyt tutustua tähän ylivoimaiseen, ylihienoon ja todella tehokkaaseen liikuntamuotoon, tule Milan balettitunneille.

Aikuisbaletti tarjoaa mahdollisuuden kokea tanssin taika.

Vartalon myönteinen asu tai balettiharjoitusbody, hame, balettitrikoot, pehmeät balettiharjoitustossut.

Pointe Work | kärkitossutunti

Keskiviikko klo 20.25-20.55

Kärkitossutyöskentely

En pointe on balettitermi, joka tarkoittaa varpaiden kärjillä tanssimista. Tässä klassiselle balettitekniikalle tyypillisessä erikoistekniikassa käytetään varvastossuja, joiden kovitetut kärjet ja jäykkä pohja mahdollistavat varpaiden kärjillä tanssimisen. Varvastanssi on perinteisesti naistanssijoiden käyttämää. Varvastanssi näyttää kevyeltä ja kauniilta, mutta tanssijalle se voi olla hyvinkin kivuliasta. Varpaisiin tulee helposti rakkoja ja hiertymiä, vaikka varvastossujen kärjissä käytetäänkin usein pehmusteita.

Vartalon myönteinen asu tai balettiharjoitusbody, hame, balettitrikoot, kärkitossut.

Mum & Baby Ballet

Kesäkurssi 2022

Mum & Baby Ballet tunnit ovat sinun ja vauvan yhteinen harrastus!
 
Tunneilla tehdään helppoja klassisen baletin liikesarjoja vauvan kanssa. Vauva voi olla sylissä, kantorepussa tai- liinassa liikkuvissa harjoitteissa. Tunneilla tehdään lempeitä kehoa lämmitteleviä ja vahvistavia harjoiteita, helppoja klassisen baletin tankosarjoja ja keskilattiasarjoja.
 
Tunnilla on kiireetön ja lempeä ilmapiiri, jokaiselle on mahdollisuus nauttia tanssista ja omasta kehosta. Klassinen musiikki rauhoittaa mieltä ja baletinharjoitukset vahvistavat kehoa.
Mukaan tarvitset mukavan vaatetuksen, oman jumppamaton, vesipullon ja kantoliinan tai kantorepun, jossa vauvaa voi kantaa, jotta saat vapaat kädet tanssia. Osallistuaksesi et tarvitse kokemusta baletista, kiinnostus balettia kohtaan riittää.
 
Mum and Baby Ballet vauvalle (2kk-1v) ja vanhemmalle. 10 euroa/tunti.
 
Lämpimästi tervetuloa tunneille vauvan kanssa!

Vartalon myönteinen asu, sukat tai pehmeät balettitossut. 

Aikuisbaletti jatko taso 2

Keskiviikko klo 19.15-20.15

Tunneilla harjoitellaan baletin perustekniika sekä vartalonhallinnan perusteet. Baletin harjoittelu aloitetaan tangon ääressä, josta siirrytään keskilattialle taidon mukaisiin liikkuviin harjoitteisiin. Lopputunnista saadaan hiki pintaan hypyillä. Työstetään vartalon oikeata asentoa, aukikiertoa, koordinaatiota sekä suorituksen musikaalisuutta.

Balettisarjoja ovat yksinkertaisia ja tehokkaita ja niitä tehdään jokaisen oman kehon mahdollisuuksien mukaan. Baletti kuormittaa erityisesti jalkoja, mutta myös keskivartalon lihaksilta vaaditaan paljon. Hypyt lisäävät luun tiheyttä. Harjoitteet kasvattavat voimaa, notkeutta ja kestävyyttä.

Baletti on tekniikkalaji ja on erinomainen keino parantaa ryhtiä, tasapainoa, notkeutta ja keskivartalonhallintaa. Baletti lisää kehon liikkuvuutta sekä kiinteyttää ja muokkaa tehokkaasti vartaloa. Tunnit ovat virkistäviä ja fyysisesti kaikkien omaksuttavissa. Baletti soveltuu kaiken ikäisille, se on tehokasta liikuntaa.

Tunneilla nautitaan klassisen musiikin ja baletille ominaisten liikelaatujen yhdistymisestä kokonaisvaltaiseksi ilmaisuksi ja estetiikaksi. Klassinen musiikki kiehtoo, tuo mielihyvää ja virittää tunnelmaan. Jos et vielä ole ehtinyt tutustua tähän ylivoimaiseen, ylihienoon ja todella tehokkaaseen liikuntamuotoon, tule Milan balettitunneille.

Vartalon myönteinen asu tai balettiharjoitusbody, hame, balettitrikoot, pehmeät balettiharjoitustossut.

Kehonhuolto/Venyttely

Perjantai klo 20.00-20.45

Koko kehon lihaksistoa huoltava, palauttava ja rentouttava venytystunti. Se koostuu dynaamisista venytyksistä, jotka pehmittävät ja rentouttavat kireitä lihaksia. Tunnilla käydään läpi koko kehon lihaksisto rauhallisesti venytellen, hengitellen sekä lihaksia ja mieltä hellien. Tunti soveltuu kaikille liikkujille, jokainen voi liikkua oman tasonsa mukaisesti.

Rauhallinen ja rentouttava koko kehon venyttelytunnin on perjantaisin aikuisbalettitunnin jälkeen. Tämä on hyvä tapa päättää viikko ja aloittaa viikonloppu.

Vartalon myönteinen asu, sukat. 

Hinnasto

Lukuvuosi sisältää syys -ja kevätlukukauden. Lukukausimaksu maksetaan kaksi kertaa lukuvuodessa. 

1x30min 130 € | jäsenille 117 €
1x60min 180 € | jäsenille 162 €
1x90min 230 € | jäsenille 207 €

10x tanssikortti
Tanssikortti 1x30min                 80 €
Tanssikortti 1x60min                 120 €
Tanssikortti 1x90min                 150 €

Muille kuin jäsenille maksut ovat 35 € taulukon hintoja suuremmat.

Meille käy KAIKKI liikuntasetelit ja -kortit!

Tanssiyhdistys ry:n jäseneksi liitytään tunneille ilmoittautuessa. Jäsenmaksu 20,00 €/ henkilö/ lukuvuosi (syys- ja kevätlukukausi)

Kertamaksu 15 € / 60 min tai 90 min

Toimistokulut 6,00 €
Ilmoittautumismaksu 5,00 €

– Aikuiset jäsenet saavat 10 % alennuksen aikuisten tunneista.
– Opiskelijat saavat 10 % alennuksen lukukausimaksusta. Jokaisen opiskelija-alennukseen oikeutetun henkilön tulee esittää opiskelijatodistus.
– 10 euron perhealennus samassa taloudessa asuville lasketaan jokaisesta perheenjäsenestä koko kauden maksusta. Laskutettuihin oppilasmaksuihin ei tehdä jälkikäteen perhealennusmuutoksia, joten ilmoitathan kaikki perheenjäsenet samalla kertaa. Alennukset eivät koske tiivis- tai erityiskursseja.
– 10 % alennuksen Miloff Boutique tanssitarvikeliikkeen normaalihintaisista tuotteista.

Lukukausimaksu maksetaan kaksi kertaa lukuvuodessa. Laskut lähetetään syyskuussa ja helmikuussa ja ne maksetaan eräpäivään mennessä. Kesälukukauden ja tiiviskurssien maksut laskutetaan erikseen.

Meillä voit maksaa myös Liikuntaseteleillä sekä useimmilla muilla työnantajan tarjoamilla luontoiseduilla.

– ePassi sportti & kulttuuri verkkomaksu
– Edenred Finland Oy mobiilimaksu ja virikesetelit
– Smartum setelit tai maksu Polku-palvelun kautta

Ballet Workout / Lattiatanko

Tiistai klo 20.00-21.00

Ballet Workout on ainutlaatuinen menetelmä, joka perustuu klassisen baletin peruselementteihin. Ohjelma on suunniteltu erityisesti niin, ettei tanssi- tai kuntotanssiliikuntakokemusta tarvita.

Tunti perustuu baletin perusliikkeiden suorittamiseen lattiatasossa. Klassiseen balettiin pohjautuva lattiatanko kehittää liikkeiden sulavuutta ja hioo etenkin jalkatekniikkaa ja keskustan hallintaa. 

Vahvistamme lihaksia, kehitämme joustavuutta klassisen musiikin taustoittamana. Laji on erinomaista kehonhuoltoa ja kehonhallintaa opettava tekniikka, sekä sopii hyvin vahvistavaksi oheisharjoitukseksi tanssijoille. Se lisää lihaksiston kimmoisuutta ja nivelten liikkuvuutta sekä parantaa ennaltaehkäisevästi koko kehon kykyä palautumiseen.

Kun ikää tulee lisää, kasvaa myös ymmärrys kehonhuollon tarpeellisuudesta. Pidä huolta itsestäsi ja tule Milan tunneille.

Vartalon myönteinen asu, sukat. 

Showtanssi aikuiset

Perjantai klo 19.00-20.00

Showtanssi on monipuolinen esittävän tanssin laji, jossa voivat yhdistyä mitkä tahansa tanssin lajit ja tyylit.

Tunnit rakentuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja monipuolista tanssisarjoista. Showtanssissa oppii hyvin tanssin perusteita kuten piruetin, erilaisia hyppy- ja askelsarjoja. Tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja tanssista nauttiminen. Showtanssia voivat harrastaa kaikenikäiset.

Suoritus saa sisältää akrobaattisia liikkeitä, nostoja ja muita teatraalisia elementtejä. Tärkeää on kokonaisuus, jossa yhdistyvät koreografia, tanssi, suorituksen ajatus ja esiintymisasut. Showtanssi on ennen kaikkea myös tarinaa, jota kerrotaan yhden tai useamman tanssijan liikesarjojen ja kehon liikkeiden, koko ryhmän sisäisen voiman sekä erilaisten tunnetilojen avulla. Asusteet ja musiikki auttavat tukemaan tanssin sisäistä voimaa, joka kohdistuu myös katsojien tunnetiloihin.

Perinteinen showtanssi on alun perin irtautunut jazztanssista, johon sekoittui muun muassa discotanssia, hip hopia, balettia, latinalaisia tansseja ja afrotanssia. Showtanssi ei ole vain tanssimista, vaan nimen mukaisesti kyse on show’sta. Tanssisarjoja tehostetaan eläytymällä esitykseen ja pukeutumalla huomiota herättävästi.

Rento vaatetus, vartalomyötäinen yläosa. Jalkineiksi sukat tai varvaspikkarit. 

Taiteen perusopetus aikuisille

Aikuisten opetuksessa noudatetaan tanssin yleisen oppimäärän tavoitteita ja keskeisiä sisältöjä. Opetusta järjestettäessä otetaan kuitenkin huomioon aikuisten elämänkokemus, fyysinen kunto ja mielenkiinnon kohteet. Opetus voi painottua esimerkiksi liikkuvuuden ylläpitoon ja parantamiseen, ilmaisun ja luovuuden kehittämiseen, olemassa olevien taitojen herättämiseen ja uusien taitojen löytämiseen, virkistykseen ja rentoutumiseen sekä tutustumiseen tanssiin kulttuurimuotona.

Aikuisten taiteen perusopetus on tavoitteellinen opintokokonaisuus, jossa kehität omaa ilmaisuasi tanssitaiteen ja tanssitekniikan. Opinnot kestävät kolme-neljä vuotta aineesta riippuen.

Yleinen oppimäärä

Yleisen oppimäärän suorittamiseen tarvitaan 500 oppituntia (á 45 min).

Oppilas voi kerätä opintoja mistä tahansa tanssilajeista, tasolta toiselle etenevästi.

Opiskelu on tavoitteellista ja saat opinnoistasi päättötodistuksen.

Taiteen perusopetus tarjoaa mahdollisuuden tavoitteelliseen tanssitaiteen opiskeluun asiantuntijoiden ohjauksessa. Opinnot perustuvat Opetushallituksen antamiin taiteen perusopetuksen oppimäärän opetussuunnitelman perusteisiin. Opetukseen osallistuminen edellyttää kiinnostuksen lisäksi myös ajallista sitoutumista tavoitteelliseen opiskeluun. Lukukausimaksu kattaa opetuksen.

Opintoihin sisältyy viikoittain toteutuvaa lähiopetusta syyskaudella ja kevätkaudella, itsenäistä opiskelua, opintokäyntejä sekä vapaavalintaisia kursseja. Aikuiselle taideharrastus on paitsi luovuuden, myös hyvinvoinnin lähde. Luovilla harrastuksilla on tutkitusti terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Esiintymistoiminta ja ilmaisullisuus ovat keskeinen osa Miloff Tanssiopiston opetusta

Tuhkimo-Näytös Seinäjoen kaupunginteatterissa 12.12.2021 klo 12 ja 16

5/5
Takaisin etusivulle
5/5
Miloff Boutique
5/5
Tutustu opetukseen

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

Toimisto | Office

Vapaudentie 42, 60100 Seinäjoki
Phone: 050 5014416 | 010 5080850
Email: kauhajoki@milofftanssiopisto.fi

Toimipaikat | Studiot

Mestarintie 8, 60100 Seinäjoki
Urheilutie 4, 61800 Kauhajoki

Avoinna | Our Hours

Arkisin 10-18, la 10-14

Seuraa meitä | Follow Us

Miloff Tanssiopisto Seinäjoki

Mestarintie 8, 60100 Seinäjoki
toimisto@milofftanssiopisto.fi

Miloff Tanssiopisto Kauhajoki

Urheilutie 4, 61800 Kauhajoki
kauhajoki@milofftanssiopisto.fi

Miloff Boutique

Vapaudentie 42, 60100 Seinäjoki
shop@miloffboutique.fi

Tanssiopisto

Muut Palvelut

2021 © Miloff Tanssiopisto | Etelä-Pohjanmaan Tanssiyhdistys ry | Pidätämme oikeudet muutoksiin