Miloff Tanssiopisto since 1991

Korkeatasoista ja monipuolista tanssin taiteen perusopetusta antava Miloff Tanssiopisto toimii Seinäjoella ja Kauhajoella. Ammattitaitoiset, laajan tanssikokemuksen omaavat opettajat tuovat raikkaan, kansainvälisen tuulahduksen Etelä-Pohjanmaan tanssikulttuuriin. Miloff Tanssiopisto tarjoaa haasteita ja onnistumisen elämyksiä kaikenikäisille, niin aloitteleville tanssijoille kuin pitemmällekin ehtineille tanssin harrastajille. Meillä opiskelet klassista balettia arvostettuun Vaganova-metodiin perustuen sekä nykytanssin eri muotoja. Tanssiopiston toiminnan kohokohtana on jokavuotinen oppilaiden joulu- ja kevätnäytös Seinäjoen kaupunginteatterissa. Tällöin jokainen oppilas pääsee esittämään yleisölle lukuvuoden aikana oppimansa taidot ja saamaan näin esiintymiskokemusta. Tanssiopisto osallistuu jatkuvasti valtakunnallisiin tanssikilpailuihin ja -katselmuksiin hyvällä menestyksellä. 

Opistomme pyrkii laadukkaan opetuksen ja säännöllisen kurssitoiminnan avulla kehittämään Etelä-Pohjanmaan alueen tanssitoimintaa ja samalla levittämään tanssin iloa kaikille tasapuolisesti. Tanssiopisto pitää tärkeänä tanssikasvatusta ja tanssikulttuurin tuntemuksen lisäämistä, paitsi opiston opiskelijoiden, myös suuren yleisön keskuudessa. Toiminnan osatavoitteena on tanssikulttuurin näkyvyyden lisääminen Etelä-Pohjanmaan alueella. Tämä tuottaa lisäarvoa myös Seinäjoen kaupungin imagolle kulttuuriasioissa. Valtakunnallisella tasolla Miloff Tanssiopisto on Balettipedagogit ry:n, Suomen Tanssioppilaitosten Liiton (STOPP ry) ja daciFinland ry:n (Dance and the Child International) jäsen.

Miloff Tanssiopisto jatkaa vuonna 1991 perustetun Tanssikoulu Silkkivarvas ry:n toimintaa. Mila Lozovaya (Miloff) siirtyi koulun johtajaksi vuonna 2003, jolloin Tanssikoulu Silkkivarvas ry:n nimi muutettiin Miloff Tanssiopistoksi.