Koronaohjeet

Ohjeita, joita toivomme kaikkien noudattavan:

  • Kotoa lähtiessäsi laita tanssi-/balettivarusteet valmiiksi ylle. Harjoitusasun päälle voit pukea esim. verkkarit ja hupparin, jotka ovat helppo riisua saapuessasi tunnille ja pukea ylle lähtiessäsi. Täytä vesipullo valmiiksi kotona.
  • Opistolle tullaan pääovesta ja riisuudutaan pukuhuoneessa. Tämän jälkeen viedään vaatteet lämmittelyhuoneeseen. Tunnin jälkeen puet vaatteet yllesi lämmittelyhuoneessa ja poistut takaovesta ulos. Näin vältämme kohtaamisia ryhmien välillä.
  • Älä vietä pukuhuoneessa ylimääräistä aikaa, vain riisumista ja pukemista varten.
  • Vältetään turhaa oleskelua myös odottelutiloissa. Vanhemmat odottavat lasta opiston ulkopuolella.
  • Pese kädet huolellisesti ennen ja jälkeen tunnin. Opistolta löydät käsidesiä sekä käsienpesuohjeet. Vanhempien tulee huolehtia myös hyvästä käsihygieniasta tuodessaan lastaan harjoituksiin.
  • Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää.
  • Yski tai aivasta nenäliinaan. Mikäli sinulla ei ole liinaa yski ja aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi
  • Älä tule tunnille, mikäli sinulla on oireita (kuumetta, yskää, kurkkukipua, nuhaa, hengenahdistusta, ripulia, vatsakipua tai haju- ja makuaistin menetystä). Mikäli oppilas on sairastunut, viranomaisille tulee antaa kaikki pyydetyt tiedot mahdollisista altistustilanteista ja opistoa tulee informoida asiasta.
  • Älä saavu tunnille, jos olet ollut läheisessä kosketuksessa tartunnan saaneiden tai kotikaranteenissa olevien ihmisten kanssa
  • Emme suosittele saapumaan tunnille, mikäli kuulut riskiryhmään (henkilöt, joilla on jokin perustauti, kuten diabetes, sydän- tai keuhkosairaus)

Tanssiopisto huolehtii pintojen desinfioinnista jokaisen tunnin välissä sekä tilat siivotaan päivittäin huolellisesti.
Toivomme, että jokainen pitää omalta osaltaan annetuista ohjeista kiinni!

Ollaan yhdessä vastuullisia ja pidetään huolta ohjeiden noudattamisesta, jotta voimme tanssia mahdollisimman turvallisesti!

OTATTEHAN NÄMÄ ASIAT HUOMIOON TANSSITUNNILLE TULTAESSA:

Tanssitunnille ja tanssiopiston tiloihin ei saa tulla sairaana (ei edes lieväoireisena)!

Jos olet käynyt ulkomailla, ethän tule tanssitunnille kahteen viikkoon.

Yski tai aivasta aina hihaan tai paperinenäliinaan.

Vaihda tanssivaatteet valmiiksi jo kotona, näin vältämme ruuhkia pukuhuoneissa.

Täytä myös vesipullosi valmiiksi kotona.

Tule tanssitunnille ajallaan, mutta kuitenkin aikaisintaan 5 min ennen tunnin alkua. Odottele viimeiseen asti ulkona aina kun se on mahdollista.

Alle kouluikäiset saattaa tunnille yksi vanhempi. Kouluikäiset ja sitä vanhemmat tanssijat tulevat sisälle opiston tiloihin itsenäisesti. Kaikenlaista turhaa oleilua tanssiopiston tiloissa tulee välttää.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan oppilasta saattavalle vanhemmalle sekä yli 15 v. oppilaille, joilla ei ole terveydellistä estettä maskin käyttämiseen. Maskin käyttöä suositellaan käytettäväksi vähintään yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa. Tunnilla kasvomaskia voi käyttää halutessaan.

Pese kädet huolellisesti saippualla tullessasi tanssiopistolle, vessassa käynnin jälkeen sekä lähtiessäsi tanssiopistolta.

Opistolla on saatavissa käsidesiä.

Tunnin jälkeen ei jäädä juttelemaan kavereille aulassa tai pukuhuoneissa vaan lähdetään heti kotiin.

OLETHAN MUKANA AUTTAMASSA! NOUDATA OHJEITA JA PIDÄ TURVAVÄLIT KAVERIIN JA OPETTAJAAN MAHDOLLISIMMAN HYVIN!

Terveyttä ja hyvää oloa kaikille!

Miloff Tanssiopiston väki.