Lasten tanssi 4-7v.

Varhaisiän opinnot

Aloitetaan tanssin perusteiden harjoittelu mielikuva- ja tanssiharjoitusten parissa. Tuntimme on jaoteltu oppilaan iän mukaan 4-7-vuotiaille. Jos oman ikäryhmän tunti tuntuu liian helpolta tai vaikealta, voi ryhmän vaihtamisesta keskustella opettajan kanssa.

Lastentanssi / Showkids 4-5v.

Showkids / Lasten tanssitunneilla on hyvä meininki! Tärkeintä on tarjota lapselle onnistumisen kokemuksia. Hauskan tekemisen lomassa lapsi oppii oman kehon käyttöä ja kehittää itseluottamustaan kannustavassa ilmapiirissä.

Tunneilla harjoitellaan tanssin perusteita erilaisten mielikuva- ja tanssiharjoitusten parissa. 

Hyödynnämme opetuksessa mielikuvitusta ja rohkaisemme lapsia luovuuteen. Ryhmässä toimiminen opettaa lapselle tärkeitä sosiaalisia taitoja. 

Mukava treeniasu. Tanssipuku tai vartalonmyötäinen t-paita, shortsit/leggingsit. Paljaat jalat/sukat. Pitkät hiukset sidotaan kiinni ja korut jätetään kotiin. Mukaan voi ottaa vesipullon.

Showtanssi 6-7v.

Showtanssi tunneilla korostuu vauhti ja teke­­misen meininki. Tunneilla tehdään akro­ba­­tia­­harjoituksia ja liikkuvia tanssisarjoja. Harjoitellaan tanssin perus­­teita ja tekniikkaa tanssiharjoituksilla, joissa käytetään erilaisia mielikuvia.
 
Harjoitukset kehittävät muun muassa oman kehon, rytmin ja tilan hahmottamista, sekä opettavat lasta ryhmässä toimimiseen.

Mukava treeniasu. Tanssipuku tai vartalonmyötäinen t-paita, shortsit/leggingsit. Paljaat jalat/sukat. Pitkät hiukset sidotaan kiinni ja korut jätetään kotiin. Mukaan voi ottaa vesipullon.

Tanssin taiteen perusopetus

Tanssin harrastus aloitetaan varhaisiän opin­noilla 3 – 7 vuoden iässä. 

Alkeisbalettitunneilla luodaan pohjaa perus­opinnoille. Mikäli opinnot aloittaa van­hem­pana ilman valmistavia opintoja, sopi­va taso ja ryhmä määritellään oppilaan iän ja aiemman kokemuksen pohjalta.

Pääainevaihtoehdot ovat 8-vuotiaasta alkaen klassinen baletti tai nykytanssi ja 12-vuotiaasta alkaen myös jazz­­tanssi. Perusopintojen suorittamiseen vaadi­­­taan yhteensä vähintään 800 oppitunnin läsnä­olo sekä näytetunnin hyväksytty suoritta­minen. Suoritettuaan perusopinnot oppilas saa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusopintojen todistuksen.

Syventävissä opinnoissa (noin 15 – 19-vuotiaat) opiskellaan pääainetta vähintään kaksi tai kolme kertaa viikossa, sekä valittuja sivu­aineita vähintään kerran viikossa. Syven­tä­­­­vien opinto­jen laajuus on vähintään 500 oppituntia. Suori­tet­­­tuaan syventävien opintojen näytetunnin ja päättötyön hyväksy­tysti oppilas saa taiteen perusopetuksen laajan oppi­määrän päättö­todistuksen.

Tervetuloa Miloff Tanssiopistoon! Tutustumistunti on ilmainen.

Drop-ins sallittu

Baletinopetus on monipuolista ja sopii näin monenlaisille tanssinharrastajille.
Tunnilla tutustutaan baletin maailmaan luovien harjoitteiden, baletin tekniikkaharjoitusten, ilmaisuharjoitusten ja pienten tanssien kautta. 
Opetuksessa korostetaan tanssin iloa, luovuutta ja yksilöllisyyttä, sekä kehitetään valmiuksia eri tanssimuotojen opintoihin jatkossa.

Tavoitteellista ja ammattitaitoista opetusta

Taiteen perusopetus on tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää eri taiteenalojen opetusta. Järjestämme tanssin taiteen perusopetusta eri tanssilajeissa harrasteopinnoista aina ammattiin valmentavaan koulutukseen asti, tanssin iloa kuitenkaan unohtamatta.  

Esiintymistoiminta ja ilmaisullisuus ovat keskeinen osa Miloff Tanssiopiston opetusta

Kevät- ja joulunäytökset Seinäjoen kaupunginteatterissa

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

Toimisto | Office

Vapaudentie 42, 60100 Seinäjoki
Phone: 050 5014416 | 010 5080850
Email: toimisto(at)milofftanssiopisto.fi

Toimipaikat | Studiot

Mestarintie 8, 60100 Seinäjoki
Urheilutie 4, 61800 Kauhajoki

Avoinna | Our Hours

Arkisin 10-18, la 10-14


Seuraa meitä | Follow Us
5/5
Takaisin etusivulle
5/5
Uusille oppilaille
5/5
Lukujärjestys