Maksut

LUKUKAUSIMAKSUT 2024-2025

Lukuvuosi jakautuu kahteen lukukauteen: syys- ja kevätlukukauteen. Lukukausimaksut maksetaan kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä.

Lukukausimaksumme vaihtelevat harjoituskertojen määrän ja tuntien keston mukaan. Mitä useammin harjoittelet, sitä edullisemmaksi yksittäinen tunti tulee. Uusille oppilaille tarjoamme yhden ilmaisen tutustumiskerran.

Lukukausimaksu sisältää opetussuunnitelmassa kullekin tasolle määritellyt opetustunnit lukuvuodessa, mukaan lukien esiintymisharjoitukset ja näytökset. Opetustuntien lukumäärä saattaa kuukausittain vaihdella pyhä- ja lomapäivistä johtuen. Maksuun sisältyy myös oppilaille annettava materiaali, kuten tiedotteet ja todistukset. Lisäksi lukukausimaksuun sisältyy toimistomaksu, joka kattaa tietojärjestelmien ja oppilasrekisterin ylläpidon ja päivitykset.

Kaikki Tanssiopiston oppilaat ovat Etelä-Pohjanmaan Tanssiyhdistyksen ry jäseniä. Jäseneksi liitytään ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu on 20 € / henkilö / lukuvuosi. Jäsenmaksu maksetaan aina syyslukukausimaksun yhteydessä. Oppilaat, jotka aloittavat opinnot kevätlukukaudella, maksavat jäsenmaksun 20 € koko lukuvuodesta. Jäsenmaksu oikeuttaa esiintymisasuihin ja asusteisiin opiston näytöksissä.

Aikuisille tanssinharrastajille tarjoamme joustavia vaihtoehtoja: voit osallistua joko lukukausimaksulla, kertatunneille tai hankkia 10 kerran sarjakortin, jonka voit käyttää itsellesi sopivaan tahtiin. Sarjakortti on voimassa ilman aikarajoitusta.

Tunninpituus
1. viikkotunti
2. viikkotunti
3. viikkotunti
4. viikkotunti
30 min
150 €
+ 90 €
+ 60 €
+ 30 €
45 min
200 €
+ 140 €
+ 110 €
+ 80 €
60 min
230 €
+ 170 €
+ 140 €
+ 50 € on rajaton 590 €
75 min
260 €
+ 200 €
+ 130 € on rajaton 590 €
90 min
290 €
+ 230 €
+ 70 € on rajaton 590 €

Esim. oppilas osallistuu 2 x 60 min pituisille tunnille, lasku kyseiselle kaudelle on 230 € + 170 € = 400 € (lukukausimaksuun sisältyy toimistomaksu). 

Alennukset

Perhealennukset: 10 euron perhealennus samassa taloudessa asuville lasketaan jokaisesta perheenjäsenestä koko kauden maksusta. Laskutettuihin oppilasmaksuihin ei tehdä jälkikäteen perhealennusmuutoksia, joten ilmoitathan kaikki perheenjäsenet samalla kertaa. 

Opiskelija-alennus: 10 % lukukauden maksusta. Opiskelijoiksi lasketaan ne, joilla on esittää voimassaoleva korkea-asteen opiskelijakortti. Kuvan todistuksesta voi lähettää toimistolle toimisto@milofftanssiopisto.fi. Opiskelija-alennus ei koske 10 x tanssikorttia. Opiskelijä-alennus ei koske vanhempien kanssa asuva.

Jäsenalennukset:
10 % alennus aikuisten tunneista (aikuisbaletti, ballet workout, kehonhuolto). 
10 % alennus Miloff Boutique tanssitarvikeliikkeen normaalihintaisista tuotteista.
Alennuksia voi saada vain yhtä kerrallaan. Alennukset eivät koske kauden ulkopuolisia tunteja, joita ovat mm. tiivis- tai lyhytkurssit, leirit.

Aikuisille tanssinharrastajille tarjoamme
Meille käyvät kaikki liikuntasetelit
10 kerran sarjakortti tanssitunneille
160 €
Kertamaksu / Yksittäinen tunti
18 €

Yleistä lukukausimaksuista

  • Lukuvuosi: Lukuvuosi sisältää 17 opetusviikkoa syyslukukaudella, yhden teatteriharjoituspäivän ja yhden näytöspäivän, sekä 17 opetusviikkoa kevätlukukaudella, yhden teatteriharjoituspäivän ja yhden näytöspäivän.
  • Lukukausimaksu: Lukukausimaksu maksetaan kahdesti lukuvuodessa, syksyllä ja keväällä. Hinta määräytyy tuntimäärän ja -pituuden mukaan. Laskuun ei saa itse vaihtaa summan määrää. Maksuasioissa ole yhteydessä toimistoon, puh. 010 508 0850.
  • Erämaksut: Jos haluat maksaa lukukausimaksun erissä, valitse tämä vaihtoehto ilmoittautuessasi. Maksimissaan voit valita kolme erää. Ensimmäinen erä on ilman lisämaksua, seuraavista eristä veloitetaan 6 € per lasku.
  • Laskutus: Laskut lähetetään sähköpostitse syyskuussa ja helmikuussa, ja ne tulee maksaa eräpäivään mennessä. Huolehdithan maksusta ajallaan välttääksesi lisäkuluja. Maksumuistutuksesta veloitetaan 10 €.
  • Maksuvelvoite: Maksettua lukukausimaksua tai 10x (sarjakortti) käyntimaksua ei hyvitetä tai palauteta. Maksettu lasku katsotaan sitovaksi ilmoittautumiseksi, ja sen jälkeiset peruutukset ja mahdolliset hyvitykset käsitellään vain lääkärintodistusta vastaan. Muutokset laskuun tehdään vain lääkärintodistusta vastaan. Laskumuutoksesta veloitetaan 10 €.
  • Keskeytykset ja peruutukset: Keskeytetyn lukukauden maksusta ei saa rahallista palautusta. Uusi lukukausi on aina peruutettava ennen sen alkamista.
  • Poissaolot: Yksittäiset poissaolot voi korvata osallistumalla muille tunneille.
5/5
Takaisin etusivulle
5/5
Miloff Boutique
5/5
Tutustu opetukseen

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

Toimisto | Office

Vapaudentie 42, 60100 Seinäjoki
Phone: 050 5014416 | 010 5080850
Email: toimisto(at)milofftanssiopisto.fi

Toimipaikat | Studiot

Mestarintie 8, 60100 Seinäjoki
Urheilutie 4, 61800 Kauhajoki

Avoinna | Our Hours

Arkisin 10-18, la 10-14


Seuraa meitä | Follow Us