Nuoret 16-18v.

Nykytanssi, Showjazz, Fusiontanssi, Jazztanssi, Fusion

Alkeisryhmille yksinkertaiset ja helpot tanssitunnit, jotka aukeavat kaikille, eikä niihin tarvitse aikaisempaa kokemusta.

Edistyneille, jotka kaipaavat hiukan enemmän haastetta ja haluavat oppia pidempää tanssikoreografiaa. Näillä tunneilla rakennetaan liikkeet yhteen pitkäksi koreografiaksi. Opit askeleet ja tyylit matkan varrella, joten tule rohkeasti tanssitunneille!

Jazz/Contemporary jazz +11v.

 Tiistai 16.30-17.30

Jazztanssi on rytmi, ilo ja heittäytyminen. Jazztanssitunneilla harjoitellaan erilaisia jazztanssin tyylejä, kuten nykyjazz, musikaali, lyrical jazz, showtanssi, afrotanssi ja katutanssin eri lajit.

Jazztanssitunneilla tehdään tanssitekniikkasarjoja, joissa korostetaan jazztanssille tyypillisiä liikelaatuja ja aksentteja. Kehoa ja kehon koordinaatiota kehittävät isolaatiosarjat ja liikkuvat sarjat kuten askel-, hyppy- ja piruettisarjat. Jazztanssitunneilla korostuu musiikin ja tanssin yhteys, sekä musiikin ja rytmin merkitys. Tunneilla tehdään rytmi-, improvisaatio- ja tanssisarjoja, jotka kehittävät rytmitajua ja musikaalisuutta. Tunneilla tehdään monipuolisesti kehon hallintaa kehittäviä harjoitteita ja innostavia tanssisarjoja. 

Vartalonmyötäinen toppi/t-paita ja leggingsit /urheilushortsit. Sukat, varvaspikkarit tai jazztossut. Pitkät hiukset kiinni ponnarille. Mukaan voi ottaa vesipullon.

Fusion +13v.

Keskiviikko klo 18.30-19.30

Fusion on uusi, trendikäs tanssilaji, joka yhdistää street- ja showtanssilajeja vahvaksi ja naiselliseksi kokonaisuudeksi. Fusion-tuntien koreografiat ottavat vaikutteita etenkin musiikkivideoista sekä eri artistien esityksistä. Tunnilla keskitytään jokaisen tanssijan persoonalliseen tyyliin ja esiintymistaitoon, sekä itsensä ilmaisuun. Fusion-tunnilla opitaan miten lava otetaan haltuun! Tunti soveltuu junioreille, aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse! Tunti mukautuu oppilaiden mukaan.

Ota tunnille mukaasi tanssikengät, juomapullo ja mukava treenivaatetus.

Showjazz edistyneet +15v.

Tiistai klo 18.30-19.30

+15v. tunnilla edellytetään tanssin perusasioiden hallitsemista ja tunnilla tehdään tanssisarjojen lisäksi monipuolisia tekniikkaharjoituksia. Monipuolinen tanssitunti, jossa tanssitaan niin päivän hittien kuin jazzin, lattarien, modernin ja musikaalimusiikin tahtiin. Edistyneiden tunnit ovat teknisesti vaativia ja haasteellisia ammattilaistason tunteja. Tunneilla harjoitellaan runsaasti myös rytmiikkaa ja tanssitekniikkaa. Tunnin sisältöön vaikuttaa suuresti opettajan oma, persoonallinen tyyli.

Vartalonmyötäinen toppi/t-paita ja leggingsit. Paljaat jalat, sukat, varvaspikkarit. Pitkät hiukset kiinni ponnarille. Mukaan voi ottaa vesipullon.

Nykytanssi edistyneet +14v.

Maanantai klo 18.15-19.45
Tiistai klo 19.30-21.00 

Tunneilla opetellaan nykytanssin tekniikkaa monipuolisia harjoitteita hyödyntäen. Oppilaille tulevat tutuksi nykytanssin tyylilliset seikat sekä tanssilajin terminologia. Kauden aikana opitaan myös kehoa vahvistavia ja huoltavia keinoja, joilla lihaskuntoa ja venyvyyttä voi parantaa ja pitää yllä.

Olennaisena osana tuntia on lattiatasossa tehtävät harjoitukset, joissa hyödynnetään oman kehon painoa ja lattian antamaa vastusta. Luovuutta ja ilmaisua haetaan improvisaation sekä erilaisten mielikuvien kautta. Luovat harjoitteet ja hauskat improvisaatiotehtävät rytmittävät näiden elämyksiä tarjoavien tuntien kulkua tarjoten nuorelle mahdollisuuden rohkeaan ilmaisuun.

Vartalonmyötäinen toppi/t-paita ja leggingsit /urheilushortsit. Paljaat jalat, sukat, varvaspikkarit tai jazztossut. Pitkät hiukset kiinni ponnarille. Mukaan voi ottaa vesipullon.

Aikuisten ja nuorten baletti

Perjantai klo 19.00-20.00
Keskiviikko klo 19.15-20.15
 

Alkeisbalettitunnilla opetellaan klassisen baletin perusteita. Balettisarjoja ovat yksinkertaisia ja tehokkaita ja niitä tehdään jokaisen oman kehon mahdollisuuksien mukaan. Baletti kuormittaa erityisesti jalkoja, mutta myös keskivartalon lihaksilta vaaditaan paljon. Tunnilla käsitellään muun muassa vartalon oikea asento, aukikierto, jalan ojentaminen ja nostaminen, balettiasennot, perushypyt, tasapaino ja piruetit paikallaan sekä liikkuen. Opit myös baletissa paljon käytettyjä liikeyhdistelmiä sekä perusteita pään ja käsien käytöstä.

Baletti on erinomainen keino parantaa ryhtiä, tasapainoa, notkeutta ja keskivartalonhallintaa. Baletti lisää kehon liikkuvuutta sekä kiinteyttää ja muokkaa tehokkaasti vartaloa. Tunnit ovat virkistäviä ja fyysisesti kaikkien omaksuttavissa. Baletti soveltuu kaiken ikäisille, se on tehokasta liikuntaa.

Baletti on tekniikkalaji, joka on lähellä voimistelua. Tunnilla harjoitetaan klassisen baletin perusliikkeitä tankotyöskentelyn avulla ja lopputunnista saadaan hiki pintaan hypyillä. Hypyt lisäävät luun tiheyttä. Harjoitteet kasvattavat voimaa, notkeutta ja kestävyyttä. Tunnin aikana harjoitellaan kahden/kolmen minuutin mittaisiä sarjoja ja opetellaan balettiliikkeitä ja liikesanastoa. Koordinaatiotaito paranee, ja opit kontrolloimaan kehoasi eri tavalla.

Tunneilla nautitaan klassisen musiikin ja baletille ominaisten liikelaatujen yhdistymisestä kokonaisvaltaiseksi ilmaisuksi ja estetiikaksi. Klassinen musiikki kiehtoo, tuo mielihyvää ja virittää tunnelmaan. Jos et vielä ole ehtinyt tutustua tähän ylivoimaiseen, ylihienoon ja todella tehokkaaseen liikuntamuotoon, tule Milan balettitunneille.

Aikuisbaletti tarjoaa mahdollisuuden kokea tanssin taika.

Vartalon myönteinen asu tai balettiharjoitusbody, hame, balettitrikoot, pehmeät balettiharjoitustossut.

Tanssin taiteen perusopetus

Tanssin harrastus aloitetaan varhaisiän opin­noilla 3 – 7 vuoden iässä. 

Alkeisbalettitunneilla luodaan pohjaa perus­opinnoille. Mikäli opinnot aloittaa van­hem­pana ilman valmistavia opintoja, sopi­va taso ja ryhmä määritellään oppilaan iän ja aiemman kokemuksen pohjalta.

Perusopinnoissa (noin 8 – 14-vuotiaat) opiskel­­­laan pääainetta kaksi kertaa viikossa. Pääaineen lisäksi oppilas voi valita sivu- ja/tai valin­nais­­aineita ryhmälleen tarjottavista vaihto­ehdoista täydentämään opintojaan. Perusopintojen aikana suoritetaan opinto­kokonaisuudet.

Pääainevaihtoehdot ovat 8-vuotiaasta alkaen klassinen baletti tai nykytanssi ja 12-vuotiaasta alkaen myös jazz­­tanssi. Perusopintojen suorittamiseen vaadi­­­taan yhteensä vähintään 800 oppitunnin läsnä­olo sekä näytetunnin hyväksytty suoritta­minen. Suoritettuaan perusopinnot oppilas saa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusopintojen todistuksen.

Syventävissä opinnoissa (noin 15 – 19-vuotiaat) opiskellaan pääainetta vähintään kaksi tai kolme kertaa viikossa, sekä valittuja sivu­aineita vähintään kerran viikossa. Syven­tä­­­­vien opinto­jen laajuus on vähintään 500 oppituntia. Suori­tet­­­tuaan syventävien opintojen näytetunnin ja päättötyön hyväksy­tysti oppilas saa taiteen perusopetuksen laajan oppi­määrän päättö­todistuksen.

Tervetuloa Miloff Tanssiopistoon aloittamaan 30. toimintavuosi! Tutustumistunti on ilmainen.

Drop-ins sallittu

Baletti antaa sinulle hyvän perustekniikan.
Balettitekniikat eivät rajoitu pelkästää vain balettitanssiin, vaan samat tekniikat muodostavat myös muiden tanssityylien, kuten erityisesti jazzin, lyyrisen ja modernin tanssin perustan.
Kun purat liikkeen, näiden eri tanssityylien välillä, huomaat ettei niiden välillä ei ole kovinkaan suurta teknistä eroa – ero tulee enemmänkin laadusta ja tyylistä.

Esiintymistoiminta ja ilmaisullisuus ovat keskeinen osa Miloff Tanssiopiston opetusta

Joulunäytös Seinäjoen kaupunginteatterissa 5.12.2021 klo 13 ja 16

5/5
Takaisin etusivulle
5/5
Uusille oppilaille
5/5
Lukujärjestys

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

Toimisto | Office

Vapaudentie 42, 60100 Seinäjoki
Phone: 050 5014416 | 010 5080850
Email: toimisto(at)milofftanssiopisto.fi

Toimipaikat | Studiot

Mestarintie 8, 60100 Seinäjoki
Urheilutie 4, 61800 Kauhajoki

Avoinna | Our Hours

Arkisin 10-18, la 10-14

Seuraa meitä | Follow Us