Oppilasinfo

Ilmoittautumisohje uusille oppilaille

Käy tutustumassa lukujärjestykseen ja valitse sieltä sopivimmat tunnit. Voit ilmoittautua kaikille kursseille, joissa on tilaa. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle tunnille samalla kertaa. Hae haluamasi kurssit ja lisää ne koriin. Täytä huolellisesti ilmoittautumislomakkeessa vaaditut kohdat ja tutustu koulutussääntöihin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa kirjalliseen lopetusilmoitukseen saakka. Oppilaspaikka on voimassa toistaiseksi, ja siirtyy automaattisesti seuraavalle lukukaudelle. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kesken lukuvuotta vain lukukauden vaihtuessa.

Poissaolot ja tuntien korvaaminen

Yksittäisistä poissaoloista voit ilmoittaa toimistolle tai opettajalle. Poissaolotunnit sekä pyhäpäiville osuvat tunnit voit käydä korvaamassa osallistumalla muulle vastaavalle tunnille sopimalla siitä erikseen oman opettajansa kanssa.

Tuntien peruuttaminen

Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden ajan, ellei sitä tätä ennen peruuteta sääntöjen mukaisesti. Mikäli oppilas haluaa syyskauden jälkeen perua kevätkaudelle osallistumisen, tulee siitä tehdä kirjallinen ilmoitus toimistolle viimeistään 15.12. Opettajat eivät ota vastaan peruutusilmoituksia.

Tanssiopiston säännöt

Asiakasrekisteri ja tietosuojaseloste

Kaikkien oppilaiden tiedot lisätään tanssiopiston asiakasrekisteriin asiakassuhteen hoitamista ja ylläpitoa varten. Asiakasrekisterin tietosuojaseloste löytyy tanssiopiston kotisivuilta ja siitä ilmenee, kuka on henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä. Selosteesta ilmenee myös, mitä henkilötietoja rekisterissä on, mihin niitä käytetään ja minne tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä tietojen suojauksen periaatteet. Lue tietosuojaseloste.

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2020-2021 järjestetään 10.8.2020-16.5.2021 välisenä aikana ja siihen sisältyy kaksi lukukautta: syyslukausi ja kevätlukukausi. Syyslukukausi sisältää 17 opetusviikkoa, kevätlukukausi sisältää 18 opetusviikkoa sekä mahdolliset näytösharjoitukset, oppilaiden joulu- ja kevätnäytökset sekä muita mahdollisia tanssiesityksiä.

Ensimmäiselle tunnille meneminen

Tarkista opiston lukujärjestyksestä tuntisi aika ja toimipaikka. Varaa ensimmäisellä kerralla aikaa siihen, että löydät toimipisteen. Tarkista Tanssietiketti ja varusteet -sivulta lajisi puku- ja varustesuositukset. Lisäohjeita varusteista voit kysy opettajalta ensimmäisellä tunnilla. Varusteet haetaan Miloff Boutiquesta.

Miloff Boutique 

Miloff Boutique on Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitseva tanssitarvikkeiden erikoisliike. Kaikki Miloff Tanssiopiston jäsenet saavat 10% alennuksen kaikista tuotteista.

Olemme avoinna: ma-pe 10.00-18.00, la 10.00-14.00.

Koronatilanteen aiheuttamat toimenpiteet

Lomapäiviä ja tapahtumakalenteri