Uusille oppilaille

Tervetuloa Seinäjoen Miloff Tanssiopistoon!

Miloff Tanssiopiston tanssitunneille ovat kaikki tervetulleita matalalla kynnyksellä. Tanssin harrastamisen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Tanssia voit harrastaa itsellesi sopivalla tahdilla, omaksi ilokseen kerran tai useamman kerran viikossa. Halutessasi voit edetä tavoitteellisen tanssin taiteen yleisessä perusopetuksessa tai syventää opinnot laajassa oppimäärässä. 

Tutustumistunti

Tutustumistunnit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia, eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Uudet oppilaat saavat kokeilla tunteja yhden kerran maksutta. Järjestämme ilmaiset ja kaikille avoimet tutustumistunnit elokuun ja syyskuun aikana. Lokakuussa aloitamme näytökseen valmistautumisen, joten siitä eteenpäin ei ole tutustumistunteja. Jos oppilas päättää aloittaa opinnot tutustumistunnin jälkeen, ilmoittautuminen hoidettava samana päivänä tutustumistunnin kanssa. Kokeilukerta katsotaan ensimmäiseksi tanssitunniksi. 

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan eri tanssilajeja.

Varusteet tutustumistunnilla: Liikkumiseen sopiva asu. Sukat jalkoihin. Tukka kiinni ponnarille, letille tai nutturalle. Vesipullo kannattaa ottaa mukaan.

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu ilmoittautumislomakkeella Hobiver-järjestelmän kautta.
  • Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukausi).
  • Oppilaspaikka siirtyy automaattisesti seuraavalle lukuvuodelle, mikäli sitä ei irtisanota kirjallisesti sähköpostiviestillä.
  • Kesälukukauden tunneille, tanssileireille ja lyhytkursseille ilmoittaudutaan erikseen.
  • lmoittautuessasi sitoudut noudattamaan koulutussääntöjä.
  • Ilmoita kesken lukuvuotta muuttuneet tuntisi aina toimistoon.
  • Jos olet epävarma sinulle sopivasta tunnista, soita toimistoomme 050 5014416

Ilmoittautumisen peruutus ja opintojen keskeyttäminen

Tanssituntien peruuttamisesta kokonaan tai osittain on tehtävä kirjallinen sähköposti-ilmoitus toimistoon. Mikäli oppilas ei ota oppilaspaikkaansa vastaan tai lopettaa opiskelun kesken lukukauden tai haluaa lukuvuoden alkamisen jälkeen muuttaa tuntejaan, on siitä viipymättä ilmoitettava toimistolle. Opettajat eivät ota lopetus/muutosilmoituksia vastaan. Peruuttamattomasta oppilaspaikasta peritään koko lukukausimaksu. Keskeytetyn lukukauden maksusta ei saa rahallista palautusta.

Poissaolot ja korvaustunnit

Poissaolosta on hyvä ilmoittaa joko opettajalle tai toimistolle (toimisto(at)milofftanssiopisto.fi). Läsnäolojaan voi seurata itse Hobiver -ohjelman kautta omilla tunnuksilla. Poissaolot sekä pyhäpäiville osuvat tunnit voi käydä korvaamassa toisella tunnilla saman lukukauden aikana.

Tiedotus

Tiedottaminen hoidetaan sähköpostitse sekä tekstiviesteillä. Ajankohtaiset asiat ilmoitetaan myös paikallislehdessä (Epari, Seuratoiminta -palsta). Pidäthän yhteystiedot ajan tasalla. Yhteystiedot voi itse päivittää Hobiver-ohjelmassa. Sähköpostit lähetetään aina otsikolla Miloff Tanssiopisto/ asia. Kannattaa myös tarkistaa, ettei sähköpostit mene roskapostikansioon.

Lukukausimaksut

Lukukausimaksu maksetaan kahdesti vuodessa, syksyllä ja keväällä. Hinta määräytyy tuntimäärän ja -pituuden mukaan. Tanssiopiston toimistokulut ovat 10 €. Jos haluat maksaa lukukausimaksun erissä, valitse niin ilmoittautuessasi. Maksun jokaisestä erästä järjestelmä veloittaa 6 € per erä/lasku. Huolehdithan lukukausimaksun aina eräpäivään mennessä, niin vältyt turhilta kuluilta.

Osallistuessaan opetukseen kaksi kertaa, oppilas on sitoutunut maksamaan lukukausimaksun kokonaisuudessaan. Maksettua lukukausimaksua ei palauteta. Keskeytetyn lukukauden maksusta ei saa rahallista palautusta. Käyttämättömistä tunneista voi saada hyvityksen vain lääkärintodistusta vastaan. Muutokset laskuun tehdään lääkärintodistusta vastaan. Muutoslaskuista veloitetaan 20 €.

Jäsenmaksu

Kaikki Tanssiopiston oppilaat ovat Etelä-Pohjanmaan Tanssiyhdistyksen ry:n jäseniä. Tanssiyhdistys järjestää ja huolehtii Tanssiopiston esiintymistoiminnasta. Tanssiyhdistys ry:n jäseneksi liitytään tunneille ilmoittautuessa. Jäsenmaksu on 20 € / henkilö / lukuvuosi, ja se maksetaan kerran lukuvuodessa aina jokaisen syyslukukausimaksun yhteydessä. Oppilaat, jotka aloittavat opinnot kevätlukukaudella maksavat jäsenmaksun 20 € koko lukuvuodesta. Jäsenmaksu oikeuttaa esiintymisasuihin ja asusteisiin opiston näytöksissä.

Jäsenet saavat 10 % alennuksen tanssitarvikeliike Miloff Boutiquesta.

Varusteet

Balettiryhmillä on ryhmäkohtainen koodipuku. Ryhmän tossujen malli pitää olla sama. Kannustamme ostamaan oikean ryhmäharjoituspuvun, balettitrikoot ja balettitossut Miloff Boutique -tanssitarvikeliikkeestä (Vapaudentie 42, Seinäjoki). Tanssiopiston jäsenet saavat 10 % alennuksen kaikista Miloff Boutique tanssitarvikkeista.  

Tanssiryhmillä on vapaamuotoinen asu, jolla on helppo liikkua. Aikuistunneille pukeutuminen oman maun mukaan, vartalonmyötäiseen asuun. Puvun ja jalkineet voi hakea Miloff Boutiquesta tai käyttää omia kuntosalivaatteita.

Etätunnit

Mikäli et pääse paikan päälle esimerkiksi pitkän välimatkan vuoksi, voit osallistua opetukseen etänä kotoa käsin. Etäopetus järjestetään tarvittaessa, joten ilmoitathan halustasi osallistua etänä tunnille etukäteen toimistolle tai suoraan opettajallesi.

Miloff Boutique

5/5
Takaisin etusivulle
5/5
Lukujärjestys
5/5
Opettajat

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

Toimisto | Office

Vapaudentie 42, 60100 Seinäjoki
Phone: 050 5014416 | 010 5080850
Email: toimisto(at)milofftanssiopisto.fi

Toimipaikat | Studiot

Mestarintie 8, 60100 Seinäjoki
Urheilutie 4, 61800 Kauhajoki

Avoinna | Our Hours

Arkisin 10-18, la 10-14


Seuraa meitä | Follow Us