Toiminta vuodesta 1991

Esittely

Miloff Tanssiopisto vuodesta 1991

Tanssiopistossa tanssia voit harrastaa itsellesi sopivalla tahdilla, omaksi iloksesi kerran tai useamman kerran viikossa. Halutessasi voit edetä tavoitteellisen tanssin taiteen yleisessä perusopetuksessa tai syventää opinnot laajassa oppimäärässä.

Miloff Tanssiopiston tanssitunneille ovat kaikki tervetulleita matalalla kynnyksellä. Pääsääntöisesti tarkoitus on tarjota tanssijalle tanssin ja liikunnan iloa ja mukavaa yhdessäoloa ilman suorittamista ja tavoitteita mielekkään harrastuksen parissa.

Tanssiopisto myös tarjoaa haasteita ja onnistumisen elämyksiä kaikenikäisille, niin aloitteleville tanssijoille kuin pidemmällekin ehtineille tanssin harrastajille. Opistossamme tanssin opiskelu on luovuutta ja persoonallisuutta kehittävä mielekäs harrastus.

Tanssin taiteen perusopetusta antava Miloff Tanssiopisto toimii Seinäjoella ja Kauhajoella. 

Järjestämme monipuolista ja tasokasta opetusta kaikille tanssista mielihyvää, taitoa ja kuntoa haluaville. Järjestämme tanssin taiteen perusopetusta eri tanssilajeissa harrasteopinnoista aina ammattiin valmentavaan koulutukseen asti, tanssin iloa kuitenkaan unohtamatta. Esiintyvien erikoiskoulutusryhmien sekä kisaryhmien valintakokeet järjestetään vuosittain.

Ammattitaitoiset, laajan tanssikokemuksen omaavat opettajat tuovat raikkaan, kansainvälisen tuulahduksen Etelä-Pohjanmaan tanssikulttuuriin.

Tarjoamme monipuolisesti nykytanssin eri muotoja. Meillä opiskelet klassista balettia arvostettuun Vaganova-metodiin perustuen, joka on historiansa aikana tuottanut useita klassisen baletin menestyneitä tanssijoita. Opetuksessa tähdätään sekä vahvan klassisen baletin tekniikan luomiseen että ilmaisutaitojen hiomiseen. Vahva klassinen pohjakoulutus antaa oppilaille perustan harjoittaa myös muita tanssilajeja klassisen baletin lisäksi. Koulutuksesta vastaava balettipedagogi Mila Miloff on yksi harvoista osaajista Suomessa.

Opiskelu tapahtuu joko yleisen tai laajan oppimäärän sisältävän opetussuunnitelman mukaan tavoitteellisesti ja tasolta toiselle edeten. Tarjoamme tanssin taiteen perusopetusta 3-vuotiaista aikuisiin yleisen (500 oppituntia) ja laajan (1300 oppituntia) oppimäärän mukaan. Oppilaan kehitystä seurataan säännöllisesti, ja opiskeluun kuuluu olennaisena osana osallistuminen opiston järjestämiin näytöksiin tanssijana ja katselijana.

Tanssiopiston toiminnan kohokohtana on jokavuotinen oppilaiden joulu- ja kevätnäytös Seinäjoen kaupunginteatterissa. Tällöin jokainen oppilas pääsee esittämään yleisölle lukuvuoden aikana oppimansa taidot ja saamaan näin esiintymiskokemusta. Tanssiopisto osallistuu jatkuvasti valtakunnallisiin tanssikilpailuihin ja -katselmuksiin hyvällä menestyksellä.

Miloff Tanssiopisto jatkaa vuonna 1991 perustetun Tanssikoulu Silkkivarvas ry:n toimintaa. Mila Lozovaya (Miloff) siirtyi koulun johtajaksi vuonna 2003, jolloin Tanssikoulu Silkkivarvas ry:n nimi muutettiin Miloff Tanssiopistoksi.

Toiminnan osatavoitteena on tanssikulttuurin näkyvyyden lisääminen Etelä-Pohjanmaan alueella. Tämä tuottaa lisäarvoa myös Seinäjoen kaupungin imagolle kulttuuriasioissa. Valtakunnallisella tasolla Miloff Tanssiopisto on Balettipedagogit ry:n, Suomen Tanssioppilaitosten Liiton (STOPP ry) ja daciFinland ry:n (Dance and the Child International) jäsen.

Toiminta-ajatus

Opistomme pyrkii laadukkaan opetuksen ja säännöllisen kurssitoiminnan avulla kehittämään Etelä-Pohjanmaan alueen tanssitoimintaa ja samalla levittämään tanssin iloa kaikille tasapuolisesti. Tanssiopisto pitää tärkeänä tanssikasvatusta ja tanssikulttuurin tuntemuksen lisäämistä, paitsi opiston opiskelijoiden, myös suuren yleisön keskuudessa. Opetuksen tavoitteena on kuitenkin kehittää monipuolisesti, tasapainoisesti ja yksilöllisesti oppilaan fyysisiä ja psyykkisiä valmiuksia, jotka tukevat tanssin harrastamista.

Opiskelijoiden kasvatus tanssikulttuurin syvälliseen ymmärtämiseen on keskeistä. Opetustilanteiden myönteinen ilmapiiri tukee oppilaan myönteisen minäkuvan muodostumista ja kannustaa terveelliseen liikkumiseen tanssisalin ulkopuolellakin. Opintojen myötä oppilas oppii kiinnittämään huomiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveelliseen elämäntapaan. Opetus avartaa oppilaan käsitystä tanssin monimuotoisuudesta niin taiteena kuin kulttuurisena ja yhteiskunnallisena ilmiönä sekä tukee hänen kasvuaan sivistyneeksi, suvaitsevaksi ja jokaisen erilaisuutta kunnioittavaksi kansalaiseksi.

Jo tanssin katseleminen tuo upeita elämyksiä visuaalisuuden kautta. Upeat koreografiat, puvut ja musiikki luovat oman ainutlaatuisen maailmansa.

Tavoitteellista ja ammattitaitoista opetusta

Järjestämme tanssin taiteen perusopetusta eri tanssilajeissa harrasteopinnoista aina ammattiin valmentavaan koulutukseen asti, tanssin iloa kuitenkaan unohtamatta. Taiteen perusopetus on tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää eri taiteenalojen opetusta.

Opettajat ja koreografit

Mila

Mila Miloff

Klassinen baletti, Ballet workout

12512421_10154083250492486_2423948210234401674_n

Riikka Hyvärinen

Nykytanssi, Jazztanssi, Showtanssi, EK ryhmät

kaisa

Kaisa Härmänmaa

Lasten baletti, Lastentanssi

IMG_2560

Ekaterina Shaposhnikova

Pilates, Body workout, Klassinen baletti, Lastentanssi, Lasten baletti, Repertuaari, Karakteri

Katso video
Performances

Järjestämme vuosittain kevät- ja joulunäytöksen Seinäjoen kaupunginteatterissa ja kaikki oppilaat pääsevät kauden aikana esittämään taitojaan näyttämöllä.

5/5
Takaisin etusivulle
5/5
Lukujärjestys
5/5
Miloff Dance Academy