Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitustapa ja -aika

Toimitamme tilauksesi haluamaasi postitoimipaikkaan 3-20 arkipäivän kuluessa, riippuen tilattavasta tuotteesta sekä varastotilanteesta. Mikäli tilauksellasi on kiire (esim. näytös, kilpailut), mainitse tilauksessasi ”Order notes” -kohdassa päivämäärä, mihin mennessä tarvitset tuotteen.

Mikäli tuotteen toimitusaika venyy pidemmäksi kuin 20 arkipäivää tai tuotteella on hankala saatavuus, ilmoitamme asiasta sähköpostitse ja sovimme, miten asian kanssa menetellään. Pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli emme pysty toimittamaan tilattua tuotetta. Tällaisessa tapauksessa otamme asiakkaaseen yhteyttä sähköpostitse.

Toimituskulut

Verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa postitus- ja käsittelykulut ovat 7,95 €, joka lisätään tilauksesi loppusummaan. Postimaksuun sisältyy mahdolliset vaihto- ja palautuskulut. Postikulut lisätään ostostesi loppusummaan, mikäli meillä ei ole käynnissä kampanjaa, jolloin postikulut ovat ilmaiset.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin. 

Miloff Tanssiopiston jäsenet

Miloff Tanssiopiston jäsenet saavat kaikista normaalihintaisista tuotteista 10 %:n alennuksen. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Jäsenmaksu on 20 € vuodessa. Jos haluat liittyä jäseneksi, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@milofftanssiopisto.fi.

Erityistoiveet

Mikäli sinulla on erityistoiveita, voit mainita näistä “Order notes” -kentässä tilauksen loppuvaiheessa. Voimme esimerkiksi toimittaa lahjaksi tilatut tuotteet paketoituna suoraan lahjan saajalle. Kirjoita toimitusosoite (jos eri kuin tilaajan) ja paketointitoive “Order notes” -kenttään. Emme liitä lähetyslistaa hintatietoineen mukaan lahjalähetyksiin.

Jälkitoimitukset

Mikäli olet tilannut samaan tilaukseen useamman tuotteen, joista kaikkia ei löydy heti varastosta, niin saatamme ehdottaa korvaavia tuotteita tai tilauksen jakamista osiin. Mikäli haluat toimituksen osissa, niin jokaisesta jälkitoimituksesta tulee omat toimituskulut. Poikkeuksena tuotteet ja toimitustavat, joissa olemme ilmoittaneet “lähetyskulut 0 euroa”.

Vaihto- ja palautusoikeus

Voit vaihtaa tai palauttaa verkkokaupasta ostetut tuotteet käyttämättöminä 14 päivän aikana. Palauta tuote tavallisena postipakettina tai kirjeenä. Kirjoita lähetyksen päälle osoitteen lisäksi ASIAKASPALAUTUS tällöin sinun ei tarvitse maksaa palautuspostimaksuja.

HUOM! Tuotteen tulee olla myyntikunnossa, eli käyttämätön, hintalappu kiinni ja alkuperäisessä pakkauksessaan, jotta voimme hyvittää tuotteen palautuksen. Myös tuotteen pakkauksen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan.

Voit toimittaa palautettavat tuotteet joko postin konttoriin tai jos ne mahtuvat, niin postilaatikkoon tai vaihtoehtoisesti suoraan Miloff Boutiquen myymälään. Käsittelemme tuotepalautukset ja -vaihdot mahdollisimman pian.

Nopeuttaaksesi tuotevaihdon tai -palautuksen käsittelyä täytä toimituksen mukana tullut palautus-/vaihtolomake. Mikäli olet jo maksanut tilauksesi, Paypal on sinuun yhteydessä rahan palautuksesta sen jälkeen, kun olemme käsitelleet palautuksen. Huomioithan, että posti käsittelee asiakaspalautukset 2. luokan lähetyksinä, joten niiden tulo meille kestää vähintään 6-12 arkipäivää.

Noutamattomat lähetykset

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin asiakaspalautus! Veloitamme kaikista asiakkaasta johtuvasta syystä noutamatta jätetyistä ja verkkokaupalle takaisin palautuvista lähetyksistä aiheutuneet kulut täysimääräisinä. Noutamattomasta lähetyksestä veloitettava summa on 7,95€.

Verkkokaupan varastosaldot

Otathan huomioon, että verkkokaupan varastotilanne päivittyy pienellä viiveellä. Jos tilaat tuotteen, jota on verkkokaupan mukaan vähän varastossa, niin on olemassa mahdollisuus siihen, että joku toinen ostaa tuotteen juuri ennen sinua. Tällaisessa tapauksessa tilauksen saatuamme ilmoitamme sinulle arvioidun toimitusajan sähköpostitse.