Meidän näytökset

Esiintymistoiminta

Meidän näytökset

Vilkkaan esiintymistoiminnan kautta lapset ja nuoret saavat mahdollisuuden kokea tanssi elävänä taidelajina, jotta harrastus näin saisi laajempia ulottuvuuksia. Järjestämme vuosittain kevät- ja joulunäytöksen Seinäjoen kaupunginteatterissa ja kaikki oppilaat pääsevät kauden aikana esittämään taitojaan näyttämöllä.

Joulunäytös

Kauhajoen Suupohja-salissa 8.12.2024 klo 13

Chipollino satubaletti ja tanssiteos

Seinäjoen kaupunginteatterissa 15.12.2024 klo 13 ja 17

Näytöstallenne

Yhden näytöstallenteen hinta on 29€. Hinta sisältää saman päivän molemmat näytökset.

NÄYTÖKSIÄ KOSKEVIA TIEDOTTEITA JA OHJEITA

Katso video

Näytösharjoitukset

Näytöstä valmistellaan ryhmän omilla viikkotunneilla.
Näytöstä edeltää kaikille ryhmille yhteiset näytösharjoitukset, jotka pidetään tanssiopistolla. Kenraaliharjoitus pidetään kaupunginteatterilla. Harjoitusten aikataulut ilmoitetaan sähköpostilla. Seuraattehan sähköpostia, ryhmäkohtaiset harjoitusajat tiedotetaan lähempänä harjoituksia.

Näytöksen onnistumiseksi jokaiselle lapsiryhmälle tarvitaan kaksi tai kolme avustajaa per ryhmä. Avustajat huolehtivat lapsista näytöksen ajan, pitävät ryhmän koossa, auttavat lapsia pukeutumaan ja olemaan valmiina omalla esiintymisvuorollaan. Avustajat ovat paikalla ryhmän harjoituksissa, joissa sovitetaan esiintymispuvut sekä vastaavat puvuista näytöspäivän ajan erillisten ohjeiden mukaisesti. Lisäksi avustajat ovat kaikissa näytösharjoituksissa paikalla ja vastaavat ryhmästä harjoitusten ajan. Kaikki avustajat opastetaan tehtävään. Avustajien tehtävät eivät ole vaikeita, tervetuloa mukaan!

Avustajaksi voit ilmoittautua sähköpostilla miloffavustajat@gmail.com | Ilmoita viestissä: nimesi, ryhmä, jolle haluat avustajaksi, tuletko avustajaksi klo 13 vai klo 17 näytökseen vai molempiin.

Tarkistattehan ennen näytöstä, että balettitrikoot ja balettitossut ovat sekä ehjät että puhtaat. Jos pehmeät balettitossut ovat kuluneet ja likaiset, voit pestä ne käsin (ei pesukoneessa!) ennen näytöstä tai voit ostaa uudet tossut tanssitarvikeliike Miloff Boutiquesta. Balettitrikoiden sävy täytyy olla sama, joten balettitrikoot haetaan Miloff Boutiquesta. Myyjät Boutiquessa osaavat myydä ryhmälle oikean väriset trikoot, balettitossut ja nutturaverkon.

Tanssitarvikeliike Miloff Boutiquesta, Vapaudentie 42, Seinäjoki. Avoinna arkisin 10-18, la 10-14 | 010 5080850 | 050 5014416

Näytöspäivä

Näytöspäivänä lapset ovat ryhmän avustajien vastuulla. Esiintyjät ovat teatterilla myös näytösten välisen ajan (paitsi lastenryhmäläiset, jotka esiintyvät vain toisessa näytöksessä). Avustajat huolehtivat ryhmästään teatterilla koko näytöspäivän ajan. Tämä tarkoittaa, että he vastaanottavat ryhmän ennen näytöstä teatterin aulassa, ohjaavat ryhmän pukutiloista näyttämölle, vastaanottavat ryhmän näyttämöltä sekä ohjaavat ryhmän takaisin pukutiloihin. Lapselle tulee ottaa teatterille mukaan riittävästi eväitä ja ajanvietettä. Satubaletti 3v.-ryhmän osalta vanhemmat ovat oman lapsensa pukijoina ja huolehtivat lapsestaan näytöksen ajan. Satubaletti-ryhmällä on oma vastuuhenkilö, joka opastaa näytösharjoituksissa ja näytöspäivänä vanhempia ja ohjaa ryhmän näyttämölle.

Kauniit esiintymisasut mm. balettitutut ja tiarat oppilaat saavat käyttöönsä näytöspäivänä. Oppilaiden jäsenmaksujen (20 €/lukuvuosi) avulla tanssiyhdistys hankkii ja ylläpitää esiintymisasuja, tiaroja ja esiintymistarvikkeita oppilaiden näytöksiä varten. Esiintymisasut ovat arvokkaita, yhden esiintymisasun hinta on 100-600 €. Avustajat vastaavat näytöspäivän ajan ryhmien esiintymisasuista ja asusteista sekä huolehtivat, että puvut ja tarvikkeet palautuvat takaisin Tanssiopistolle erillisten ohjeiden mukaisesti.

LETTINUTTURAKAMPAUS – YouTube
Näytökseen tehdään lettinuttura kotona valmiiksi. Nuttura pitää olla lättymuotoinen, ilman donitsia. Älä pese hiuksia ennen nutturan tekemistä, silloin nuttura onnistuu paremmin. Helposti takkuuntuviin hiuksiin saattaa olla helpompi tehdä kasteltuihin hiuksiin. Ensin tehdään ponnari korkealle pään päälle. Vahan ja hiusgeelin avulla silitä ja kampaa kosteat hiukset niskasta ja korvien takana ponnaria kohden, käytä pinnejä tarvittaessa. Viimeistele hiuslakalla. Käytä hiusgeeliä sekä hiuslakkaa, hiusten väristä nutturaverkkoa ja hiusten värisiä pinnejä! Jos lapsella on lyhyt ja ohut tukka voit käyttää auki leikattua ja käärittyä hiusten väristä nailon sukkaa hiusdonitsin sijaan. Se on helpompi muotoilla oikean nutturan muotoiseksi (lätyksi). Lyhyet hiukset, jotka eivät ylety ponnarille, laitetaan siististi korvan taakse vahan, geelin ja lakan avulla. Kun ponnari on valmis, tee letti, kieputtele se hengettömiä pinnejä apuna käyttäen lättänäksi nutturaksi ja asettele se nutturaverkkoon. Otsatukka pois geelillä, hiuslakalla ja vahalla ja varmista pinneillä. Suosittelemme harjoittelemaan lettinutturan tekoa jo harjoituksiin. Kuitenkin nuttura tehdään oman tukan mahdollisuuksien mukaan. Ota teatterille mukaan hiuslakka ja pinnit, joilla kiinnitetään tiara.

Teatterilla myydään ruusuja ennen näytöksen alkua. Tanssiryhmät tulevat kummankin näytöksen jälkeen onniteltavaksi ja tervehdittäväksi teatterin ylä- ja ala-aulaan. Satubaletti, Lasten baletti, Esibaletti, Alkeisbaletti, Baletti 1, Showkids-ryhmät onniteltavina ylä-aulassa. Baletti 2 – 8 -ryhmät sekä tanssiryhmät onniteltavina ala-aulassa.

– Tee esiintymisnuttura kotona valmiiksi ja pakkaa pinnejä ja hiuslakkaa mukaan
– Pue kotona balettitrikoot (balettitutun alla ei käytetä pikkuhousuja)
– Ota mukaan balettitossut/kärkitossut
– Pue päälle helposti riisuttavat vaatteet (takkimallinen collegetakki tai verryttelyasu, haalari)
– Tanssiryhmissä (ei baletissa) olevat voivat pukea rennot, helposti riisuttavat vaatteet
– Varaa mukaan villasukat tai lämpötossut
– Ota mukaan riittävästi eväitä koko päiväksi, terveellistä syötävää (ei sotkevaa) sekä juotavaa ja vesipullo
HUOM! Eväissä ei saa olla mitään PÄHKINÖITÄ sisältävää.
– Ota mukaan viihdykettä, lapsille esimerkiksi kirjat, värityskirjat ja puuvärit ja lelut ovat hyviä (ei tusseja)
– Lastenryhmäläiset voivat pakata mukaan viltin pukutilan istuinalustaksi
– Ei koruja, ei korvakoruja, ei kelloja, ei kynsilakkaa, ei käsi- tai poskimaalauksia/tatuointeja
– Iloisella mielellä ja positiivisella asenteella jaksaa pitkän päivän

Esiintymistoiminta ja ilmaisullisuus ovat keskeinen osa Miloff Tanssiopiston opetusta

Kilpailut kotimaassa

Kilpailut ja katselmukset

Kilpailut ulkomailla

Kilpailut ja katselmukset
5/5
Takaisin etusivulle
5/5
Uusille oppilaille
5/5
Lukujärjestys