Ajankohtaista

Miloff Tanssiopisto kutsuu! Aloitamme kevätlukukauden 11.1.2021 Seinäjoella. Kauhajoella kevätlukukausi alkaa 21.1.2021.

MTO:ssa tanssia voi harrastaa omaksi ilokseen kerran viikossa tai edetä tavoitteellisemmin taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaan. Järjestämme monipuolista ja tasokasta opetusta kaikille tanssista mielihyvää, taitoa ja kuntoa haluaville. Tanssin taiteen perusopetusta antava Miloff Tanssiopisto toimii Seinäjoella ja Kauhajoella.

Mitään ei tarvitse osata valmiiksi ja tekemisestä nauttiminen on tunnin pääasia. Meillä opiskelet klassista balettia arvostettuun Vaganova-metodiin perustuen sekä nykytanssin eri muotoja. Miloff Tanssiopisto tarjoaa haasteita ja onnistumisen elämyksiä kaikenikäisille, niin aloitteleville tanssijoille kuin pitemmällekin ehtineille tanssin harrastajille. Opistossamme tanssin opiskelu on luovuutta ja persoonallisuutta kehittävä mielekäs harrastus. Tanssiopiston toiminnan kohokohtana on jokavuotinen oppilaiden joulu- ja kevätnäytös Seinäjoen kaupunginteatterissa.

Tanssiopiston talvinäytös järjestetään Seinäjoki-salissa sunnuntaina 14.2. klo 13.

Kauhajoen kevätnäytös järjestetään Suupohja-salissa torstaina 13.5.

Tuhkimo kevätnäytös järjestetään Seinäjoen kaupunginteatterissa sunnuntaina 16.5. klo 12.

Tanssilajit: Nykytanssi, Showtanssi, Showjazz, Fusion, Lasten tanssi, Jazz/Contemporary jazz, Dance Fusion, Satubaletti, Lasten baletti, Klassinen baletti, Kärkitossutyöskentely, Aikuisbaletti, Showtanssi aikuiset, Ballet Workout, Erikoiskoulutus ja kilpailevat ryhmät.

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle

Lukujärjestys

Miloff Tanssiopisto Seinäjoki: Mestarintie 8
Miloff Tanssiopisto Kauhajoki: Nuorisotalo Räimiskä
 
Tanssiopiston toimisto ja Miloff Boutique:
Kalevankatu 11-13, Seinäjoki
Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-14 | 045 8990565 | 050 5014416 |