Säännöt

1. Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään kirjallisesti Miloff Tanssiopiston nettisivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta. Sinun ei tarvitse ilmoittautua vuodesta toiseen. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa kirjalliseen lopetusilmoitukseen saakka. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kesken lukuvuotta vain lukukauden vaihtuessa.

Tutustumistunti on ilmainen. Tutustumistunnin jälkeen oppilas valitsee mieleisensä tanssilajin/lajit koko lukuvuodeksi. Opettaja päättää oppilaalle sopivan ryhmän ja tason. Ilmoitus valituista tanssitunneista on tehtävä toimistolle välittömästi tutustumiskerran jälkeen. Mikäli oppilas lopettaa opiskelun kesken lukukauden, laskua ei muuteta eikä maksettua lukukausimaksua palauteta. Opettaja tarkistaa läsnäolon  tunnin alussa. Erityiskursseille ilmoittaudutaan erikseen.

1.1 Ilmoittautumisohje uusille oppilaille

Käy tutustumassa nettisivuillamme olevaan lukujärjestykseen ja valitse sieltä sopivimmat tunnit. Voit ilmoittautua sähköisesti kaikille kursseille, joissa on tilaa. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle tunnille samalla kertaa. Hae haluamasi kurssit ja lisää ne koriin. Ilmoittautuminen Tanssiopistoon tapahtuu sähköisesti (netin kautta) vain kerran.

Hae kurssi -painikkeella saat näyttöösi valitsemasi kurssin tiedot. Jos kurssilla on tilaa, varaa itsellesi kurssipaikka painamalla Valitse kurssi -ilmoittautumislomakkeelle. Jos kurssi on jo täynnä, voit varata itsellesi varapaikan painamalla Haluan varapaikan. Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti ja lähetä tiedot. Laskutusta varten tarvitsemme laskun maksajan henkilötunnuksen kokonaisuudessaan sekä täydellisen laskutusosoitteen. Alaikäiselle tarvitsemme myös huoltajan nimen ja osoitteen laskutusta varten. Suosittelemme myös matkapuhelinnumeron antamista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos jäit varasijalle tai kurssi peruutetaan, otamme yhteyttä.

Saat lopuksi vahvistuksen lähetetystä ilmoittautumisestasi. Ota muistiin ilmoittautumisnumero, jota käyttämällä voit myöhemmin tarkistaa ilmoittautumisesi sekä tarvittaessa peruuttaa osallistumisesi. Jos sait varapaikan tai kurssi peruutetaan tanssiopiston toimesta, otamme sinuun yhteyttä.

2. Oppilasmaksut
Uusilta oppilailta peritään laskutuksen yhteydessä 5,00 euron kirjautumismaksu. Toimistokulut 5,00 euroa. Laskuun ei saa itse vaihtaa summan määrää. Tuntimaksujen eräpäivämuutoksista on sovittava erikseen. Jos oppilas ei ole saanut laskua, on sitä itse pyydettävä. Viitetieto on ilmoitettava maksun yhteydessä.

Mikäli maksuissa ilmenee puutteita ja yhteydenottoyrityksistä ja maksumuistutuksesta huolimatta maksuja ei hoideta, asetetaan oppilaalle tuntikielto, joka raukeaa, kun maksut on hoidettu sekä oppilas näyttää opettajalle maksukuitin suoritetusta maksusta tunnille saapuessaan. Maksamattomasta laskusta toimisto lähettää yhden muistutuksen sähköpostitse ja tekstiviestillä. Yhden muistutuksen jälkeen siirrämme maksamattomat laskut AXACTOR Finland Oy:lle. Maksujen joutuessa perintätoimiston hoitoon oppilas/oppilaan huoltaja maksaa asianomaisen toimiston kulut sekä voimassa olevan viivästyskoron maksamattomista maksuista.

Laskun vastaanottaja on sähköpostilaskujen osalta vastuussa laskujen saamisesta sekä huomautuskuluista, mikäli lasku on päätynyt laskun vastaanottajalla esimerkiksi roskapostiin tai ei läpäise sähköpostin suodattimia. Mikäli jokin muu taho maksaa kurssimaksusi, pitää laskun maksaja sekä yhteystiedot mainita jo ilmoittautumisvaiheessa sille varattuun kohtaan ilmoittautumislomakkeella. 

3. Jäsenmaksut
Kaikki Tanssiopiston oppilaat ovat Etelä-Pohjanmaan Tanssiyhdistyksen ry:n jäseniä. Jäsenmaksu on 20,00 euroa/lukuvuosi/henkilö. Jäsenmaksu oikeuttaa esiintymisasuihin ja asusteisiin näytöksissä. Esiintymisasun vuokra ei-jäsenelle on 50,00 euroa. Jäsenet saavat 10% alennuksen tanssitarvikkeista Miloff Boutiquesta.

Opiskelijat saavat 10 % alennuksen lukukausimaksusta (opiskelija-alennuksen saavat kaikki oppilaamme, jotka ovat täysi-ikäisiä ja kokopäiväisiä opiskelijoita. Jokaisen opiskelija-alennukseen oikeutetun henkilön tulee esittää opiskelijatodistus). Lisäksi aikuisjäsenet saavat 20% alennuksen aikuisbalettitunneista.

4. Poissaolot
Oppilaiden poissaoloista ei suoriteta maksuhyvitystä. Poissaolotunnit sekä pyhäpäiville osuvat tunnit voi korvata osallistumalla muulle vastaavalle tunnille sopimalla siitä erikseen oman opettajansa kanssa. Tunnilta myöhästymisen takia pois jäävää tuntia ei korvata. Pitkäaikaisten sairauspoissaolojen takia voidaan maksumuutoksista sopia siitä päivästä lukien, kun yhteyttä on otettu opiston toimistoon (ei takautuvasti). Muutoslaskuista veloitetaan 20,00 euroa. Muutokset laskuun tehdään lääkärintodistusta vastaan. Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä rahassa. 

5. Peruuttaminen

Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa kirjalliseen lopetusilmoitukseen saakka. Tanssituntien peruuttamisesta kokonaan tai osittain on tehtävä kirjallinen lopetusilmoitus osoitteessa toimisto@milofftanssiopisto.fi ennen lukukauden alkamista tai viimeistään lukukauden alkaessa ensimmäisellä viikolla. Lopetusilmoitus on hyväksytty vain, kun se on tehty toimistolle (ei opettajille). Peruuttamattomasta syys-tai kevätlukukauden oppilaspaikasta/ilmoittautumisesta peritään koko LUKUKAUSIMAKSU. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta. Laskut ovat perintäkelpoisia.

6. Tiedottaminen
Tanssiopisto tiedottaa ajankohtaisista asioista tunnin yhteydessä jaettavilla tiedotteilla, sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Tiedot ilmoitetaan myös paikallislehdessä (Epari, Seuratoiminta -palsta) ja Tanssiopiston kotisivuilla. Tiedottamista varten tarvitsemme oppilaiden ja huoltajien ajantasaiset yhteystiedot. Yhteystiedoissa tapahtuneista muutoksista on ilmoitettava toimistolle. Tanssiopisto ei vastaa vanhentuneista tai virheellisistä yhteystiedoista johtuvista ongelmista.

7. Sitoutuminen
Ilmoittautuessaan oppilas sitoutuu maksamaan tanssituntimaksut ja noudattamaan Miloff Tanssiopiston sääntöjä. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tekee huoltaja. Oppilas voi hyödyntää Miloff Tanssiopiston työskentelyn yhteydessä laadittuja koreografioita ja esityksiä vain koreografin tai harjoittajan suostumuksella.

8. Yleistä
Opistolla on lakisääteinen tanssioppilaitosvakuutus, mikä korvaa vain opettajan aiheuttaman vamman tunnin aikana (esim. kyseinen vakuutus ei korvaa tunnilla liukastumisia jne). Suosittelemme oppilaille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta. Opettajan vastuu oppilaista rajoittuu tanssituntiaikaan. Tunnit alkavat ja päättyvät lukujärjestyksessä mainittuina aikoina. Tule/tuo lapsesi ajoissa tunnille. Tuntien alussa pidetään aina nimenhuuto. Päivän viimeisen tunnin jälkeen pukeutumisaika on 10 minuuttia. Opisto ei vastaa pukuhuoneisiin yms. tiloihin jätetyistä tavaroista. Ota aina kaikki arvotavarasi ja reppusi mukaan salin puolelle.

Tason/ryhmän vaihdon voi tehdä vain opettajan luvalla ja jos toisessa ryhmässä on tilaa. Oppilaita on oltava paikalla vähintään neljä, jotta tunti pidetään. 

Halutessaan todistuksen osallistumisestaan tanssin perusopetukseen, on oppilaan se itse pyydettävä tanssistudion rehtorilta kuluneen kauden päätteeksi.

Tanssisaleissa ja pukutiloissa saa liikkua vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla kengillä tai tossuilla. Ulkokengät tulee jättää aulassa olevaan hyllykköön. Kaikilla tunneilla hiukset on sidottu kiinni. Purukumit, eväät sekä kellot ja korut tulee jättää pois tunneille tullessa. Puhelimet pidetään äänettömällä.

Miloff Tanssiopistolla on oikeus käyttää valokuvia ja yleistä videokuvaa tuntitilanteista ja näytöksistä omassa markkinoinnissa ja mainonnassa, esimerkiksi viestintä- ja markkinointitarkoituksiin valmistettaviin esitteisiin, lehtiartikkeleihin ja sähköisiin julkaisuihin. Materiaali on aina tarkoin valikoitua. Henkilötietolain mukaisesti henkilön kuvan julkaisemiseen tarvitaan kuvattavan suostumus. Vanhempien tulee ottaa yhteys toimistoon, jos he eivät anna suostumustaan lastensa kuvien käyttöön.  Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita ja edellytämme tätä myös tiedotusvälineiltä.

Valtakunnallisella tasolla Miloff Tanssiopisto on Balettipedagogit ry:n, Suomen Tanssioppilaitosten Liiton (STOPP ry) ja daciFinland ry:n (Dance and the Child International) jäsen.